MENGENALI PENGASAS SABELLA DESIGN

Bermula sebagai ejen atau dropshipper pada tahun 2019, pengasas TeamBest Hanim, Pn. Hajah Siti Hanim mula mempelajari dunia korporat yang diasaskan oleh Sabella ® Holding. Kemudian, dia mengasaskan Team Best Hanim Resources, sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia untuk terus maju ke dalam dunia perniagaan dengan tujuan untuk berkembang bersama-sama dengan dropship.

Pn Hajah Siti Hanim atau lebih dikenali sebagai Ustazah Hanim membuktikan menjadi dropship Sabella tidak mengganggu kerja hakiki beliau sebagai pendidik, malah dakwah beliau berkembang dengan mempromosikan baju patuh syariah rekaan Sabella®.

Sejak berkecimpung ke dalam dunia perniagaan Sabella, Ustazah Hanim giat mengajar dropship yang berdaftar di bawah beliau, berkongsi tips motivasi, pencapaian dropship yang berjaya dan lain-lain lagi.

[SABELLA DESIGN]

Graf Jualan kami 2020 dan 2021

1250

Jumlah Jualan RM

255

Jumlah DS

[SabellaDesign]

Kenapa pilih kami!

SabellaDesign adalah platform dalam talian untuk memastikan Team Best Hanim memiliki kemampuan terbaik dalam merekrut, melatih dan menyediakan alat pemasaran dalam talian untuk TeamBest Hanim dropshipper. Team Best Hanim menggunakan motto “Everything Is The Best” untuk membezakannya dengan ejen lain di bawah Sabella® Holding.

Visi

Peneraju Perniagaan Patuh Syariah.

Misi

Berusaha melahirkan lebih ramai usahawan, menaik taraf hidup dan mengerat ukhuwah di kalangan ahli dan pelanggan.

[Testimoni]

Apa Kata Pelanggan Kami

Need Help? Chat with us